Om os

Fra kærlighed til mad

 

Det var kærligheden, som i begyndelsen førte Tony til Danmark, hvor han i 1984 åbnede Chez Tony på Tordenskjoldsgade, i hjertet af Trøjborg. I dag er Chez Tony stadig ejet af Tony Aharonian, som fortsat holder af at besøge Danmark og Aarhus.

 

Chez Tony er fransk, og betyder i alt sin enkelhed ”hos Tony”. Inden Tony rejste til Danmark, har han boet i Paris i tre år. Det var her han fik inspirationen til navnet ”Chez Tony”.

 

Det hele begyndte med en lille grillbar, der på daværende tidspunkt kun havde 8 siddepladser. Her kunne spisestedets gæster blandt andet nyde pita med bøf og grillkylling – retter som Chez Tony den dag i dag med stolthed og glæde stadig serverer til vores gæster.

Autentisk smagsoplevelse

 

Chez Tony har igennem tiden udvidet både restaurant og menukort, så der i dag er plads til alle vores gæster. Men ikke alt har ændret sig. Du finder nemlig stadig Chez Tony på den samme adresse på Tordenskjoldsgade på Trøjborg, hvor vi fortsat leverer den gode og autentiske smagsoplevelse, som vores gæster kommer efter.

 

Jeres oplevelse er i centrum for os når I besøger Chez Tony. Det håber vi at I kan både smage og mærke når I besøger os her på Trøjborg. For hos Chez Tony, har vi stor passion for den græske mad, hvilket også er grunden til, at vi importerer flere af vores råvarer direkte fra Grækenland.

 

Velbekomme.